Auping lanceert configurator om droombed te ontwerpen

Vanaf vandaag is het bij Auping mogelijk om digitaal een bed te configureren en hiervan direct een realistische 3D-weergave te zien. Met de innovatieve tool kan de consument zijn of haar eigen bed samenstellen en personaliseren door te kiezen uit de verschillende modellen, materialen, kleuren en stoffen.

Vanaf vandaag is het bij Auping mogelijk om digitaal een bed te ontwerpen en hiervan direct een realistische 3D-weergave te zien. Met de innovatieve tool kan de consument zijn of haar eigen bed samenstellen en personaliseren door te kiezen uit de verschillende modellen, materialen, kleuren en stoffen. De configurator brengt het bed tot leven op het scherm en toont een haarscherp realistisch beeld van het ontwerp. Met de gebruiksvriendelijke tool – beschikbaar op zowel desktop als telefoon – helpt Auping de consument een weloverwogen keuze te maken: niet alleen voor optimaal slaapcomfort, maar ook voor een ontwerp dat past bij de persoonlijke stijl. 

De tool toont de keuze uit tien kleuren voor bedden

 met een stalen frame, zestien kleuren voor houten bedden en er zijn 89 verschillende stoffen verkrijgbaar om een hoofdbord, boxspring of matras mee te laten stofferen. Zo kiest men voor het Essential bed uit een van de tien sprekende framek

leuren, laat de tool zien hoe een onderzetpootje in een contrasterende kleur staat en wat het verschil is in uitstraling tussen een gestoffeerd en een gelakt houten hoofdbord. Alle combinaties zijn mogelijk: van sober zwartgelakt, tot opvallend koraalrood met zachtroze details. De tool laat de consument in 3D waarheidsgetrouw zien hoe het bed eruit komt te zien aan de hand van zijn of haar keuzes en helpt zo om een bed samen te stellen dat voldoet aan alle wensen. 

Alle materialen en bedden zijn zorgvuldig ingescand waardoor het scherm een kwalitatief en gedetailleerd beeld geeft. Zo is bij de keuze voor een beits op het Auronde bed de houtnerf tot in de fijnste details te zien. De introductie van deze tool is onderdeel van de ambitie van Auping om de consument ook digitaal optimaal te bedienen. De tool, ontwikkeld in samenwerking met 3dimerce, is vanaf 18 juli 2019 beschikbaar opauping.nl en bij Auping Plaza’s. 

Creeer je eigen droombed op: configurator.auping.com of lees hier de volledige case: https://3dimerce.com/case_studies/royal-auping-bedding-configurator/.

Bron: Auping.com