Implementation Manager

Home job opportunities Implementation Manager

Wij zijn op zoek naar een Implementation Manager. Heb jij plezier in organisatorische uitdagingen en affiniteit met producten zoals meubels, auto’s of kinderwagens? 3Dimerce maakt productconfiguratoren voor merken zoals Auping, Beter Bed en Leolux. Onze Ensemble Suite is een product configuratie- en visualisatie platform welke veelal toegepast is als inspiratietool, e-commerce oplossing en point-of-sale tool. Heb jij interesse in de vacature Implementation Manager?

Als Implementation Manager maak je onderdeel uit van het team Product & Implementatie Management, bestaande uit verschillende PO’s en teamleaders. Jij zorgt ervoor dat de onboarding van onze klanten op rolletjes verloopt. Daarbij weet je goed te luisteren en de vertaalslag te maken tussen de wensen van de klant en onze Development en Content Teams. Je communicatie pas je aan aan de verschillende stakeholders en bent sturend waar nodig.

Geen werkdag is voor jou hetzelfde. Je start als Implementation Manager met een stand-up met je collega’s van Product Management en loopt vervolgens langs de betrokken collega’s om te horen hoe de vlag er daar bij hangt. Een kleine greep van de taken waar je je verder mee bezig houdt: het houden van kick-off sessie met klanten, naar werkafspraken toe bij onze klanten, het doorvertalen van producten naar onze oplossingen, het uitwerken van klantwensen in implementatieplannen, contact en afstemming met klanten en het doornemen van voortgangsrapportages met de betrokkenen.

Het zou mooi zijn als jij aan de volgende eisen binnen de vacature Implementation Manager voldoet:

  • Een relevant diploma hebt (bijv. Business IT & Management, Technische Bedrijfskunde, of iets in die richting) óf je hebt ervaring in een soortgelijke rol in een andere organisatie.
  • Een commerciële blik hebt en zowel kansen herkent voor de klant als voor 3Dimerce. We zoeken iemand met een ondernemersgeest, die graag hard wil lopen voor zijn/haar klant en de doorvertaling maakt naar de eigen interne organisatie.
  • Het leuk vindt om een sparringpartner en ontzorger voor onze klant te zijn en de klant kan begeleiden in de realisatie van hun doelstellingen. Daarbij mee kan denken over ontwikkel- en softwaredoelstellingen voor ons platform.
  • Sterk is in communicatie en motivatie, de leiding kan nemen en ervaring heeft in het voeren/organiseren van meetings op strategisch als tactisch niveau.

De voertaal in onze teams is Nederlands. Het is in verband met samenwerken daarom belangrijk dat je de Nederlandse taal beheerst in spreken en lezen. Daarnaast heb je binnen de vacature voor Implementation Manager ook te maken met internationaal opererende klanten.

Geïnteresseerd?

Zie jij jezelf terug in deze vacature voor Implementation Manager? Stuur dan je CV en motivatiebrief naar jobs@3dimerce.com. Voor vragen of meer informatie over de functie kun je terecht bij Marcel Mentink of Marten Kodde, bereikbaar op +31 40 256 30 20.